+ 31 546 575 360 info@mafo.nl

Vormenwasinstallaties

Mafo heeft voor de meeste types vormen wasinstallaties ontwikkeld en gebouwd. Of het nu gaat om een lage of een hoge capaciteit,  de Mafo wassers onderscheiden zich door uitstekende reinigingsresultaten, robuuste bouw, veelzijdigheid en energiezuinigheid.

Mafo wasmachines kunnen als stand alone machine worden gebruikt maar ook volledig worden geïntegreerd in uw productielijnen.
Optioneel biedt Mafo ook diverse koude- en hete lucht drogers waarmee eengegarandeerd 100% droogresultaat behaald kan worden. Staat uw specifieke toepassing er niet tussen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op per e-mail info@mafo.nl of op
telefoonnummer 0546 – 575360.
Hieronder vindt U een aantal voorbeelden van reeds geleverde installaties:


 

Vormenwasser Mafo 155M+180MA

Vormenwasser Mafo 510M+370MA+280MD: Deze wasmachine is speciaal ontwikkeld voor chocoladevormen met een capaciteit van ± 400 vormen per uur, afhankelijk van de vervuiling en de afmetingen van de vormen. De machine is energiezuinig, compact en robuust. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Chocoladevormenwasinstallatie Mafo 510M + 370MA + 280MD

De Mafo 250K is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van (rook) wagens. De reinigingscabine bevindt zich boven de tank, zodat het water via een filter terugloopt en wordt gecirculeerd. Om de karren op vloerniveau in de machine te kunnen rijden zal de machine in een put geplaatst moeten worden. Het kabinet is toegankelijk via een aangedreven lamellendeur. De (rook) wagen wordt op een draaiplateau gepositioneerd. Na een druk op de startknop wordt de lamellendeur automatisch gesloten en wordt het wasprogramma gestart. Het plateau begint te draaien en de wagen wordt aan alle kanten gereinigd. Om aan de HACCP normen te voldoen is er ook de mogelijkheid om een lamellendeur aan de achterkant van het kabinet te plaatsen en kan de (rook) wagen in de schone ruimte weer uitgenomen worden.

Hamvormenwasser 340M

Deze wasmachine is speciaal ontwikkeld voor hamvormen met een capaciteit van ± 300 vormen per uur, afhankelijk van de vervuiling en de afmetingen van de vormen. De machine is energiezuinig, compact, robuust en door 1 persoon te bedienen. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.