+ 31 546 575 360 info@mafo.nl

Normwagen / container wasinstallatie

Mafo heeft voor de meeste types normwagens en containers wassers ontwikkeld en gebouwd. Of het nu gaat om een lage of een hoge capaciteit, de Mafo wassers onderscheiden zich door uitstekende reinigingsresultaten, robuuste bouw, veelzijdigheid en energiezuinigheid.

Mafo wasmachines kunnen als stand alone machine worden gebruikt maar ook volledig worden geïntegreerd in uw productielijnen. Onderstaand treft u een overzicht aan van reeds geleverde normwagens en containerswassers.

Staat uw specifieke toepassing er niet tussen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op per e-mail info@mafo.nl of op telefoonnummer 0546 575 360.


 

Normwagenwasser Mafo 110CK

De Mafo 110CK is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van 200l normwagens. Het compacte design (de kantelinrichting is geïntegreerd in de machine) en de eenvoudige bediening zorgen voor een efficiënt reinigingsproces.
De capaciteit is ± 25 eenheden per uur, maar dat hangt af van de mate van vervuiling. De Mafo 110CK is desgewenst leverbaar voor 300l normwagens, containers, dolavs, kuubs bakken etc.
Voor meer informatie en technische data verwijzen we u graag door naar de PDF file.

Normwagenwasser Mafo 340MH

De Mafo 340MH is speciaal ontwikkeld voor het geheel automatisch reinigen van 200l normwagens met hogere capaciteiten volgens HACCP norm. De invoer- en uitvoerzijde zijn voorzien van kantelinrichtingen en gescheiden waardoor de operator niet in aanraking kan komen met zowel vuile als schone normwagens.
De Mafo 340MH is desgewenst leverbaar voor productdragers met grotere afmetingen waaronder 300l normwagens, dolavs, kuubs bakken, containers etc.

Palletboxwasser Mafo 450MBHH

De Mafo 450MBHH is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van grote aantallen containers, pallets, kratten en vaten volgens HACCP norm. De invoer- en uitvoerzijde zijn gescheiden waardoor de operator niet in aanraking kan komen met zowel vuile als schone productdragers. Door speciaal ontwikkelde geleidingen en neerdruksystemen is deze wasmachine multifunctioneel inzetbaar.