+ 31 546 575 360 info@mafo.nl

KLT’s / Krattenwasinstallatie

Mafo heeft voor vrijwel alle types kratten en productdragers wasmachines ontwikkeld en gebouwd: KLT,  CBL, E-krat, Magazijnbak etc.
Of het nu gaat om een machine met een capaciteit van slechts honderd of enkele duizenden productdragers per uur, de Mafo wasmachines onderscheiden zich door uitstekende reinigingsresultaten, robuuste bouw, veelzijdigheid en energiezuinigheid.
Mafo krattenwasmachines kunnen als stand alone machine worden gebruikt maar ook volledig worden geïntegreerd in uw productielijnen. Optioneel biedt Mafo ook diverse koude- en hete lucht drogers aan voor een optimaal droogresultaat.

Hieronder treft u een overzicht van de standaard modules waaruit Mafo wasinstallaties worden opgebouwd.


 

Krattenwasser Mafo 155M

Deze wasmachine is ontwikkeld voor een capaciteit van maximaal 120 kratten per uur, afhankelijk van de vervuiling en de afmetingen van de kratten. De machine is compact, robuust, gemakkelijk verplaatsbaar en door 1 persoon te bedienen. Voor meer informatie en technische data verwijzen we u graag door naar de PDF file.

Krattenwasser Mafo 230M

Deze wasmachine is ontwikkeld om zowel kratten als europallets te wassen. Bij kratten bedraagt de capaciteit maximaal 400 stuks per uur, afhankelijk van de vervuiling en de afmetingen van de kratten. De machine is compact, robuust en door 1 persoon te bedienen. Voor meer informatie en technische data verwijzen we u graag door naar de PDF file.

Krattenwasser Mafo 340M

Deze wasmachine is ontwikkeld om zowel kratten als europallets te wassen. Bij kratten bedraagt de capaciteit maximaal 600 stuks per uur, afhankelijk van de vervuiling en de afmetingen van de kratten. De machine is compact, robuust en door 1 persoon te bedienen. Voor meer informatie en technische data verwijzen we u graag door naar de PDF file.

Custom build

Naast de standaard modules bouwt Mafo Custom Build wasinstallaties. Deze wasinstallaties worden ontworpen en gebouwd voor uw specifieke reinigingsprobleem. De jarenlange ervaring van Mafo resulteert in hoogwaardige oplossingen voor vele marktsegmenten. Bepalend hierin zijn:

  • Aard en mate van vervuiling.
  • Vorm en afmeting van de te reinigen producten.
  • Capaciteit

Om toch een economisch verantwoord concept neer te leggen maakt Mafo zoveel mogelijk gebruik van standaard componenten en waar nodig klantgerichte oplossingen. Zo is Mafo telkens weer in staat om voor uw reinigingsprobleem de juiste oplossing te vinden met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Onderstaande foto’s en video’s geven een weergave van reeds gebouwde Mafo Custom Build installaties.