+ 31 546 575 360 info@mafo.nl

Karrenwasinstallatie

Mafo heeft voor de meeste type rookwagens, dolly’s en trolleys wasinstallaties ontwikkeld en gebouwd. Of het nu gaat om een lage of een hoge capaciteit, de Mafo wassers onderscheiden zich door uitstekende reinigingsresultaten, robuuste bouw, veelzijdigheid en energiezuinigheid. Mafo wasmachines kunnen als stand alone machine worden gebruikt maar ook volledig worden geïntrigeerd in uw productielijnen.

Staat uw specifieke toepassing er niet tussen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op per e-mail info@mafo.nl of op telefoonnummer 0546 575 360.

Onderstaand treft u een overzicht aan van reeds geleverde installaties:


 

Broedwagenwasser Mafo 340MHH

De Mafo 340MHH wasmachine is speciaal ontwikkeld voor het reinigen en desinfecteren van broederij- en voorbroedwagens. Door de separate tank unit is de invoer- en uitvoerhoogte 300mm boven vloerniveau en kunnen de karren eenvoudig de wasser worden ingereden. Daarnaast bestaat er ook altijd de mogelijkheid om de wasser in een put te plaatsen zodat de in- en uitvoerzijde op vloerniveau komen te liggen. De installatie kan ook uitgevoerd worden voor andere types (rook) wagens, dolly’s en trolleys.

Rookwagenwasser Mafo 250K

De Mafo 250K is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van (rook) wagens. De reinigingscabine bevindt zich boven de tank, zodat het water via een filter terugloopt en wordt gecirculeerd. Om de karren op vloerniveau in de machine te kunnen rijden zal de machine in een put geplaatst moeten worden. Het kabinet is toegankelijk via een aangedreven lamellendeur. De (rook) wagen wordt op een draaiplateau gepositioneerd. Na een druk op de startknop wordt de lamellendeur automatisch gesloten en wordt het wasprogramma gestart. Het plateau begint te draaien en de wagen wordt aan alle kanten gereinigd. Om aan de HACCP normen te voldoen is er ook de mogelijkheid om een lamellendeur aan de achterkant van het kabinet te plaatsen en kan de (rook) wagen in de schone ruimte weer uitgenomen worden.